TIJESTO
1 kvasac
2 dcl mlijeka
1 žlica šećera
50 dag pšeničnog brašna
1 žlica domaće masti
2 dcl vrhnja
3 žumanjka
malo soli
NADJEV
10 dag šećera
20 dag mljevenih oraha
20 dag svježeg kravljeg sira
snijeg od 4 bijelanjka
1 flašica đžema
GLAZURA
1 žutanjak
3 žlice vrhnja
1 žlica šećera u prahu
sok ½ limuna
Zamijesiti glatko tijesto. Pustimo oko pola sata da se digne. Razvaljati u četvrtasti oblik ½ cm debljine. Premazati džemom, pjenasto izmiksati nadjev te zarolati. Rolu narezati na kolutiće debljine 2 cm, složiti u medenicu(glinenu posudu). Pustiti da se diže oko sat vremena. Prije pečenja preliti glazurom, zatim ukrasiti polovicama oraha. Peći 40 min na temperaturi od 200°C.