Prvi biskvit
4 žutanjka
12 dag šećera
10 dag brašna
½ pecilnog praška
1 žlica mljevene kave (otopiti u što manje vode)
snijeg od 4 bjelanjka
ispečeni biskvit prerezati na pola
Drugi biskvit
3 žutanjka
10 dag šećera
6 žlica vode
18 dag brašna
½ pecilnog praška
snijeg od 3 bjelanjka
Kada je biskvit pečen treba ga izmrviti i u njega dodati
1 žlica meda
20 dag miješane marmelade
15 dag mljevenih oraha
3 žlice ruma
3 žlice kuhane kave
Smjesa treba biti sjedinjena i ljepljiva.
Smjesa se rasporedi između listova prvog biskvita (kao fila).
Krema izvana
2 margarina
40 dag šećera u prahu
2 žlice ruma-konjaka
4 žlice kave
10 dag omekšane čokolade
Preljev
30 dag čokolade
14 dag margarina
4 žlice šećera
par kapi ulja