Tijesto:
50 dag glatkog brašna
3 dag svježeg kvasca
2,5 dcl mlijeka
1,25 dcl ulja
Malo soli
Nadjev:
15 dag svinjskog mljevenog mesa
15 dag junećeg mljevenog mesa
15 dag veprovog mljevenog mesa
1 dcl ulja
3 glavice crvenog luka
1 rajčica
1 žlica krušnih mrvica
2 jaja
4 dcl kiselog vrhnja
Nasjeckani peršin
Sol i biber prema potrebi
Umijesiti tijesto od brašna, ulja, mlijeka, kvasca i soli. Tijesto ostaviti pola sata da odstoji te ga zatim još jednom promijesiti i pustiti još pola sata. Na ulju popržiti luk izrezan na ploške do zlatno žute boje. Promješanu smjesu mljevenog svinjskog, junećeg i veprovog mesa pržiti kratko vrijeme na luku. Meso soliti i biberiti po želji. Poprženo mljeveno meso ohladiti. U njega umiješati krušne mrvice. Tijesto, na prst debelo razvaljano, stavimo u nauljeni lim tako da 5 cm tijesta bude prebačeno preko ruba lima sa svih strana. Na tijesto nanijeti nadjev preko kojega staviti ravnomjerno na ploške narezanu rajčicu. Malo posoljena razmućena jaja promiješati s kiselim vrhnjem pa sve preliti po smjesi. Posipati nasjeckanim peršinom. Prebačenim tijestom preko ruba lima prekriti nadjev. Peći u pećnici na 180 °C oko 45 minuta.