TIJESTO:
4 čajne šalice (od 2 dcl) brašna od domaće pšenice
1 svježi kvasac
1 - 2 žličice soli
NADJEV:
3 čajne šalice sjeckanih čvaraka
3 jaja
Malo soli
Po želji mljevenog bibera
TIJESTO:
4 čajne šalice (od 2 dcl) brašna od domaće pšenice
1 svježi kvasac
1 - 2 žličice soli
NADJEV:
3 čajne šalice sjeckanih čvaraka
3 jaja
Malo soli
Po želji mljevenog bibera
Od navedenih sastojaka zamijesi tijesto i stavi na toplo da se digne. Kad se tijesto digne, razdijeli na dva dijela. Razvaljati jedan dio tijesta i staviti u prethodno namašćen okrugli lim. Tijesto premazati razmućenim jajima i posipati nasjeckanim, pobiberenim čvarcima. Na sve to staviti drugi dio razvaljanog tijesta, premazati jajem i posipati sjeckanim čvarcima. Peći 35 minuta na 170°C.