Tijesto:
18 žutanjaka
18 žlica šećer
18 dag mljevenih oraha
6 dag badema
2 šake mrvica
4 dag brašna
1 prašak za pecivo
- snijeg od 18 bjelanjaka
Nadjev:
50 dag margarina
40 dag šećera u prahu
50 dag rastopljene čokolade
4 cijela jaja
2 – 4 žlice ruma
Žutanjke i šećer dobro izmiješati dok smjesa ne postane gusta i pjenasta. Dodati sve ostale sastojke, a na kraju snijeg od 18 bjelanjaka. Staviti u veliki kalup u pećnicu na 200 ºC , 45 minuta. Nakon što se biskvit ohladi prerezati ga na četiri lista. Listovi se navlaže sokom jedne naranče i nekoliko kapi limuna i malo ruma. Za kremu dobro izmiješati margarin i šećer kako bi se dobila pjenasta krema, dodati rastopljenu čokoladu i jedno po jedno jaje. U dobro izmiješanu kremu dodamo i 2-4 žlice ruma. Kremom se torta nadjeva, ali i premaže izvana. Ukrašava se na način da se zaokretom ruke i vilicom naprave nepravilne kružne crte. Na kraju se ukrasi bademima.