Tijesto:
1 žlica masti
1 žlica vrhnja
Malo soli
1 dcl mlake vode
Glatko brašno
Nadjev:
40 dag sira
30 dag kuhanog krumpira (pire)
1 jaje
Malo soli
1 žlicu masti
1 žlicu vrhnja
Malo mlijeka
1 žlica kukuruznog brašna
Tijesto:
1 žlica masti
1 žlica vrhnja
Malo soli
1 dcl mlake vode
Glatko brašno
Nadjev:
40 dag sira
30 dag kuhanog krumpira (pire)
1 jaje
Malo soli
1 žlicu masti
1 žlicu vrhnja
Malo mlijeka
1 žlica kukuruznog brašna
Zamijesite tijesto i ostavite da malo odstoji. Promiješati sastojke za nadjev. U veliki namašćeni lim od pećnice staviti mlinac tako da prelazi preko rubova za 3-4 prsta, premazati nadjevom i preklopiti rubove. Premazati sa malo vrhnja i mlijeka, staviti peći do zlatno-žute boje 40 minuta na 180°C.