Tijesto:
½ kg crnog brašna
½ kocke svježeg kvasca
½ paketića praška za pecivo
1 dl mlijeka
2 žlice ulja
1 jaje
1 jogurt
1 luk
Suho meso – 15-20 dkg (prema želji)
Sol, papar
Nadjev:
2 luka
15 dag špeka
Tijesto:
½ kg crnog brašna
½ kocke svježeg kvasca
½ paketića praška za pecivo
1 dl mlijeka
2 žlice ulja
1 jaje
1 jogurt
1 luk
Suho meso – 15-20 dkg (prema želji)
Sol, papar
Nadjev:
2 luka
15 dag špeka
Dinstani luk izmiješa se sa brašnom, kvascem, praškom za pecivo i suhim mesom te se zamijesi tijesto i ostavi da se digne. Dignuto tijesto se razvalja i položi u okruglu tepsiju. Luk se izreže na kolutiće, preprži na masti i posoli. Špek izrezan na šnite se također prepeče na masti. Na tijesto se polože kolutići luka, a u svaki kolutić se utisne šnita špeka. Tijesto se premaže sa masnoćom od špeka, posoli te peče 30 minuta na 180 ºC.