Tijesto:
50 dkg glatkog brašna
1 svježi kvas
2 žlice šećera
2 dcl mlijeka
1 dl ulja
Malo soli
Nadjev:
½ kg sira
4 jaja
20 dag špeka
2 žlice vrhnja
Soli po potrebi
1 poriluk koji se nareže na sitno i dinsta na 1 žlici masti
Tijesto:
50 dkg glatkog brašna
1 svježi kvas
2 žlice šećera
2 dcl mlijeka
1 dl ulja
Malo soli
Nadjev:
½ kg sira
4 jaja
20 dag špeka
2 žlice vrhnja
Soli po potrebi
1 poriluk koji se nareže na sitno i dinsta na 1 žlici masti
Tijesto umjestiti i staviti da se diže. Tijesto se razvuče na četvrtinu zatim se na to stavi poriluk pa ostali nadjev, zarola se i peče u okruglom kalupu na 170°C oko 30 minuta.