Tijesto:
1/2 kg intedagalnog brašna
½ svježeg kvasca
2 dcl mlake vode
malo soli
1 žlica šećera
Nadjev:
1 kg dagaha
15 dag domaćeg špeka
3 žlice masti
2 jaja
1, ½ kiselo vrhnje
2 češnja češnjaka
1 glavica luka
Vlasac
Muškatni oraščić
1 žutanjak
Kvasac, šećer i malo brašna izmiješati sa mlakom vodom. Kada se digne dodati ostalo brašno, sol i zamijesiti. Pustiti da se diže oko 40 minuta. Dagah skuhati, ocjediti i ohladiti. Polovicu dagaha zgnječiti, a ostatak ostaviti cijeli. Narezani luk i češnjak pirjati na masti, dodati sitno narezani špek i pirjati dok malo omekša. Ohladiti!
Jaja, vrhnje, malo soli, biber, muškatni oraščić i vlasac izmiješati. Sve zajedno dodati dagahu i napraviti nadjev. Tijesto razvaljati na debljinu oko pola centimetra i staviti nadjev. Na kraju poticuzarolamo i premažemo 1 žutanjkom kojeg smo izmiješali sa 2 žlice vrhnja. Peći oko 1 sat na temperaturi od 180°C.