TIJESTO
70 dag glatkog brašna
6 žutanjaka
10 dag svinjske masti
10 dag maslaca
10 dag šećera
prstohvat soli
sok od pol naranče
1,5 – 2 dcl mlijeka
NADJEV
25 dag oraha
10 dag šećera
1 dcl mlijeka
2 žlice meda
malo narančine korice
TIJESTO
70 dag glatkog brašna
6 žutanjaka
10 dag svinjske masti
10 dag maslaca
10 dag šećera
prstohvat soli
sok od pol naranče
1,5 – 2 dcl mlijeka
NADJEV
25 dag oraha
10 dag šećera
1 dcl mlijeka
2 žlice meda
malo narančine korice
Zamijesiti tijesto i pustiti da odstoji pola sata. Dok se tijesto odmara napraviti nadjev. S kipućim mlijekom izmiješati sve sastojke. Razvaljati tijesto na 2 mm debljine i čašom rezati krugove. U sredinu kruga staviti žličicu nadjeva, može i domaći pekmez. Poklopiti krajeve i lagano stisnuti prstima, a zatim vilicom. Peći na 165°C dok ne porumene. Još tople umočiti u bijelo vino i kristal šećer. Ili hladne uvaljati u šećer u prahu.