Tijesto: 7 šaka glatkog brašna
½ kocke kvasca
1 žličica soli
1 žličica šećera
7 žlica rastopljene masti
2 dl tople vode
Nadjev: 7 žlica domaćeg sira
7 žlica kiselog mlijeka
5 jaja
1 šaka čvaraka
1 luk
Tijesto: 7 šaka glatkog brašna
½ kocke kvasca
1 žličica soli
1 žličica šećera
7 žlica rastopljene masti
2 dl tople vode
Nadjev: 7 žlica domaćeg sira
7 žlica kiselog mlijeka
5 jaja
1 šaka čvaraka
1 luk
Od sastojaka umijesiti glatko tijesto. Pustiti da odstoji 30 minuta. Dignuto tijesto podijelimo na 7 dijelova. Svaki dio razvaljati tanko kao mlince, na svaki staviti nadjev i zavaljati u krug. Postupak ponoviti dok se ne potroši cijelo tijesto i sav nadjev. Za nadjev se prodinsta luk sa čvarcima, malo se ohladi. Dodaju se ostali sastojci i sve se dobro promiješa. Sva zarolana tijesta slažu se u namašćeni lim jedan do drugoga u obliku cvijeta. Ostavi se dizati 30 minuta. Dignuto staviti peći 40 minuta na 200°C.