Biskvit: 9 žumanjaka
21 dag šećera
21 dag mljevenih oraha
4 dag krušnih mrvica
2 žlice oštrog brašna
2-3 žlice vina
9 bjelanjaka
Krema: 6 žumanjaka
20 dag šećera
2 vanilin šećera
8 žlica jake crne kave
25 dag margarina
Biskvit: 9 žumanjaka
21 dag šećera
21 dag mljevenih oraha
4 dag krušnih mrvica
2 žlice oštrog brašna
2-3 žlice vina
9 bjelanjaka
Krema: 6 žumanjaka
20 dag šećera
2 vanilin šećera
8 žlica jake crne kave
25 dag margarina
Za biskvit žumanjke istući sa šećerom, dodaj orahe, krušne mrvice, brašno i vino, na kraju lagano umiješaj snijeg od 9 bjelanjaka. Biskvit staviti u nauljen i pobrašnjen lim za pečenje veličine 40x40 centimetara i peći na 200°C. Pečeno tijesto zarolaj u roladu i pusti da se ohladi. Žumanjke i šećer tuci na pari dok se ne zgusne. Dodaj kavu, promiješaj i pusti da se ohladi. U hladno dodaj pjenasto izrađen margarin. Premaži biskvit i oblikuj te ukrasi po želji.