Tijesto: 1 kg glatkog brašna
limunova korica
2 žlice domaće masti
1 svježi kvasac
½ l toplog mlijeka
3 žlice šećera
mala žličica soli
Nadjev: 20 dag putra
20 dag suhih grožđica
10 dag šećera
Tijesto: 1 kg glatkog brašna
limunova korica
2 žlice domaće masti
1 svježi kvasac
½ l toplog mlijeka
3 žlice šećera
mala žličica soli
Nadjev: 20 dag putra
20 dag suhih grožđica
10 dag šećera
Od navedenih sastojaka umijesiti glatko tijesto. Pustiti da odstoji 1 sat, nakon toga još jedanput zamijesiti, zatim razvaljati na 1 centimetar debljine. Sastojke za nadjev izmiješati i time premazati tijesto. Zarolati kao gibanicu i rezati na manje komade. Lim za pečenje namazati domaćom mašću i okomito složiti male roladice. Pola sata neka odstoji. Peći na 180°C 40-ak minuta. Na pola pečeno zaliti sa 2 dl mlijeka i 10 dag šećera koji se prethodno prokuhaju.