Tijesto: ½ kg pšeničnog brašna
1 mala žličica soli
1 žlica masti
1 žlica vrhnja
250 ml tople vode
½ kocke kvasa (umutiti sa 2 žlice mlijeka i 1 žličicom šećera)
Nadjev: 3 jaja
1 kg zrele buče
½ kg svježeg sira
malo soli
1 žlica masti
Za premaz file: 1 jaje
1 žlica vrhnja
Sve sastojke staviti u zdjelu, zamijesiti tijesto i ostaviti da se digne. Napraviti filu. Buče skuhaj u slanoj vodi 30 minuta. Ocjediti, umutiti 3 jaja, posoliti sa prstohvatom soli, staviti sir, mast i ocijeđene buče. Izmiješati. Razvaljati tijesto, staviti filu i preklopiti krajeve. Umutiti 1 jaje i žlicu vrhnja te premazati po fili. Peći na temperaturi od 200°C pola sata dok ne dobije zlatnožutu boju.