Tijesto:   ½ kg pšeničnog brašna
             1 mala žličica soli
             1 žlica masti
             1 žlica vrhnja
             250 ml tople vode
             ½ kocke kvasa (umutiti sa 2 žlice mlijeka i 1 žličicom šećera)
 
Nadjev:  3 jaja
             1 kg zrele buče
             ½ kg svježeg sira
             malo soli
             1 žlica masti
 
Za premaz file: 1 jaje
                       1 žlica vrhnja
Sve sastojke staviti u zdjelu, zamijesiti tijesto i ostaviti da se digne. Napraviti filu. Buče skuhaj u slanoj vodi 30 minuta. Ocjediti, umutiti 3 jaja, posoliti sa prstohvatom soli, staviti sir, mast i ocijeđene buče. Izmiješati. Razvaljati tijesto, staviti filu i preklopiti krajeve. Umutiti 1 jaje i žlicu vrhnja te premazati po fili. Peći na temperaturi od 200°C pola sata dok ne dobije zlatnožutu boju.