Tijesto
30 dag brašna
18 dag maslaca ili margarina
5 dag šećera
2 žlice vrhnja limunova korica
½ kg brašna
15 dag šećera
3 bjelanjka
8 dag šećera
Nadjev
višnje
šećer
snijeg od 3 bjelanjka i 8 dag šećera
Tijesto
30 dag brašna
18 dag maslaca ili margarina
5 dag šećera
2 žlice vrhnja limunova korica
½ kg brašna
15 dag šećera
3 bjelanjka
8 dag šećera
Nadjev
višnje
šećer
snijeg od 3 bjelanjka i 8 dag šećera
Brašno prosipati kroz gusto sito pa u njega izmrviti maslac ili margarin, dodati 5 dag brašna, vrhnje i limunovu koricu. Umijesiti glatko tijesto i ostaviti ga da miruje na hladnom mjestu oko jedan sat. Razvaljati tijesto, izbosti ga vilicom i staviti peći u namašćen i brašnom posut lim za pečenje. Peći na 200 °C i kad tijesto pobijeli, izvaditi iz pećnice i na njega staviti nadjev od višanja. Za nadjev je potrebno očistiti i oprati višnje, izvaditi koštice i pomiješati ih sa šećerom. Nadjev od višanja preliti čvrstim snijegom od tri bjelanjaka, u koji je potrebno prethodno umiješati 8 dag šećera. Kolač ponovno vratiti u pećnicu i nastaviti peći na 200 °C dok ne dobije zlatnožutu boju.