Tijesto
80 dag pšeničnog brašna
20 dag kukuruznog brašna
2 žlice masti
2 dl vrhnja
2 jaja
prstohvat soli
po potrebi tople vode
Nadjev
1 kravlji sir
20 dag oraha
20 dag buče
2 dl vrhnja
4 jaja
malo kukuruznog brašna i soli
malo šećera
Tijesto
80 dag pšeničnog brašna
20 dag kukuruznog brašna
2 žlice masti
2 dl vrhnja
2 jaja
prstohvat soli
po potrebi tople vode
Nadjev
1 kravlji sir
20 dag oraha
20 dag buče
2 dl vrhnja
4 jaja
malo kukuruznog brašna i soli
malo šećera
Od navedenih sastojaka umijesiti tijesto te ga ostaviti da odstoji 1 sat na hladnom mjestu umotano u kuhinjsku krpu. Sir pomiješati s jajima i vrhnjem te nadjev podijeliti na tri dijela. U ⅓ nadjeva staviti mljevene orahe, a u ⅓ nadjeva naribane buće, a prema potrebi staviti malo kukuruznog brašna.Tijesto razvaljati i staviti ⅓ nadjeva sa samim sirom, ⅓ sa sirom i orasima, a ⅓ sa sirom i bučama. Peći u jako zažarenoj krušnoj peći na lopati i obloženo kestenovim lišćem oko 20 minuta.