Tijesto
30 dag glatkog brašna
3 žlice masti
1 kvasac
prstohvat soli
3 žlice šećera
2 cijela jaja
naribana korica limuna
1 dl mlijeka
Nadjev
20 dag maka
10 dag šećera
1 dl mlijeka
2 žlice svinjske masti
malo ruma
1 vanilin šećer
Tijesto
30 dag glatkog brašna
3 žlice masti
1 kvasac
prstohvat soli
3 žlice šećera
2 cijela jaja
naribana korica limuna
1 dl mlijeka
Nadjev
20 dag maka
10 dag šećera
1 dl mlijeka
2 žlice svinjske masti
malo ruma
1 vanilin šećer
Kvasac umutiti u malo toplog mlijeka i šećera. Dodati ostale sastojke i zamijesiti prhko tijesto. Staviti na toplo mjesto i pustiti da se digne. Za to vrijeme pripremiti nadjev od navedenih sastojaka. Kad se tijesto digne, razvaljati ga na 1 cm debljine i premazati nadjevom. Zarolati i staviti u namašćeni kalup za pečenje te peći 1 sat na 180 °C. Kad se ohladi izvaditi iz kalupa i ukrasiti.