Biskvit
6 žumanjaka
20 dag šećera
20 dag bučinih koštica
3 žlice prženih mrvica
sok i korica jednog limuna
snijeg od 6 bjelanjaka
Krema
½ l mlijeka
20 dag šećera
5 žlica griza
20 dag margarina
Biskvit
6 žumanjaka
20 dag šećera
20 dag bučinih koštica
3 žlice prženih mrvica
sok i korica jednog limuna
snijeg od 6 bjelanjaka
Krema
½ l mlijeka
20 dag šećera
5 žlica griza
20 dag margarina
Žumanjke miksati sa šećerom. Dodati bučine koštice koje je prethodno potrebno ispržiti i samljeti, 3 žlice prženih krušnih mrvica te koricu i sok od limuna. Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka. Peći u okruglom kalupu na 180 °C. Skuhati kremu i u hladnu umiješati margarin. Pečeni biskvit prerezati na pola i premazati kremom. Ukrasiti po želji.