Tijesto:
0,5 litara glatkog brašna
2-3 dcl mlakog mlijeka
1 kvasac
1 žličica soli
2 žlice šećera
1 jaje
1 žlica domaće svinjske masti
Fila:
0,5 kg sira
2 jaja
malo soli
2-3 žlice šećera
Tijesto:
0,5 litara glatkog brašna
2-3 dcl mlakog mlijeka
1 kvasac
1 žličica soli
2 žlice šećera
1 jaje
1 žlica domaće svinjske masti
Fila:
0,5 kg sira
2 jaja
malo soli
2-3 žlice šećera
Zamijesiti tijesto da bude mekanije. Dizano tijesto razvući da bude tanko.Po cijelom tijestu nabacati sir, rastopljenom mašću malo premazati ili poškropiti i zarolati u štruklje. Rezati i stavljati u namašćen lim, ostaviti da se nadignu i peći ih oko 30 minuta na temperaturi od 180°C.