Tijesto:
½ kg oštrog brašna
1 žlica masti
1 žlica vrhnja
Žličica soli
½ kockice svježeg kvasca
¼ l vode
Nadjev:
4 jaja
½ kg zrele buče
30 dkg svježeg sira
30 dkg oraha
1 žlica masti
Prstohvat soli
1 žlica vrhnja
Tijesto:
½ kg oštrog brašna
1 žlica masti
1 žlica vrhnja
Žličica soli
½ kockice svježeg kvasca
¼ l vode
Nadjev:
4 jaja
½ kg zrele buče
30 dkg svježeg sira
30 dkg oraha
1 žlica masti
Prstohvat soli
1 žlica vrhnja
TIJESTO: brašno, mast, vrhnje, sol i kvasac pomiješati sa ¼ l tople vode, i ostaviti da se tijesto diže.
Dok se tijesto diže, pripremiti buću i skuhati u slanoj vodi, ocijediti, dodati sir pomiješan sa tri jaja, vrhnjem i masti te dodati orahe pa sve zajedno promiješati.
Nakon toga razvući tijesto, staviti nadjev, krajeve savinuti prema nadjevu, umutiti jedno jaje i premazati.
Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva, te peći poticu 40 minuta.