Sastojci za tijesto:
10 žumanjaka,
25 dag šećera,
25 dag oraha,
6 žlica krušnih mrvica,
čašica ruma,
limunova korica i sok,
snijeg od 10 bjelanjaka
Sastojci za kremu:
1 l mlijeka,
20 dag škrobnog brašna ili brašna,
25 dag šećera,
35 dag margarina,
2 vanilin-šećera
Sastojci za biskvit za roladu:
5 žumanjaka,
25 dag šećera,
25 dag oštrog brašna,
8 žlica vode,
snijeg od 5 bjelanjaka
Priprema tijesta: Pjenasto umutite žumanjke i šećer pa dodajte ostale sastojke. Pecite u 4 kalupa u obliku srca, 45 minuta na 180˚C.
Priprema kreme: Mlijeko i škrobno (ili obično) brašno skuhajte na pari. U ohlađeno dodajte odvojeno izmiješan šećer, margarin i vanilin-šećer.
Pomiješajte sastojke i pecite tanki biskvit 30 minuta na 180˚ C.
Topli biskvit zarolajte u vlažnu krpu. Kada se biskvit ohladi, premažite pekmezom po želji. Od pečenih srca i biskvita složite leptira i ukrasite po želji.