Sastojci za tijesto:
60 dag glatkog brašna,
3 žlice soli
Sastojci za nadjev:
3 velike žlice ulja,
2 velike repe,
½ kg svježeg sira,
1 vrhnje,
1 jaje,
2 crvena luka,
4 žlice masti,
½ dl tekućeg jogurta,
mlaka voda po potrebi
Sastojci za tijesto:
60 dag glatkog brašna,
3 žlice soli
Sastojci za nadjev:
3 velike žlice ulja,
2 velike repe,
½ kg svježeg sira,
1 vrhnje,
1 jaje,
2 crvena luka,
4 žlice masti,
½ dl tekućeg jogurta,
mlaka voda po potrebi
Priprema tijesta: Zamijesite sastojke i pustite da odstoje pa tanko razvaljajte. Premažite toplom mašću i rasporedite nadjev po tijestu. Tijesto zarolajte i nožem režite u štrukle pa stavite u lim za pečenje i prelijte tekućim jogurtom.
Pecite 30 minuta na 200 ˚C.
Priprema nadjeva: Repu izribajte, posolite i stavite kuhati u slanu vodu. Prokuhanu repu ocijedite i ostavite da se ohladi. Luk prepržite pa ubacite u kuhanu repu. Dodajte sir, vrhnje, jaje i dobro izmiješajte.