Sastojci za tijesto:
1,30 kg glatkog brašna,
3 jaja,
1 dl ulja,
2 žlice ruma,
5 dl mlijeka,
1 ½ svježeg kvasa,
1 žlica soli,
8 dag šećera,
2 žlice kiselog vrhnja,
2 vanilin-šećera,
½ praška za pecivo,
limunova korica
Sastojci za prvi nadjev:
8 većih kiselijih jabuka,
3 vanilin-šećera,
malo cimeta
Jabuke ispecite te izmiješati s vanilin-šećerom i cimetom.
Sastojci za drugi nadjev:
80 dag svježeg kravljeg sira,
3 jaja,
2 vanilin-šećera,
malo soli,
15 dag šećera,
2 žlice pšenične krupice,
15 dag maslaca,
limunova korica
Sve sastojke izmiješajte.
Sastojci za treći nadjev:
15 dag mljevenog maka,
1 dl mlijeka,
10 dag maslaca,
6 dag šećera
Mak skuhajte u mlijeku pa dodajte maslac i šećer.
Sastojci za premaz:
1 žumanjak,
malo ulja
malo mlijeka
Sve sastojke izmiješajte.