Tijesto:
600 g glatkog pšeničnog brašna,
2 žlice masti,
200 ml mlake vode,
1 žlica soli
Nadjev:
1 kg krumpira,
300 g sira,
2 jaja,
5 žlica vrhnja,
1 žlica soli,
3 žlice kukuruznog brašna
Tijesto:
600 g glatkog pšeničnog brašna,
2 žlice masti,
200 ml mlake vode,
1 žlica soli
Nadjev:
1 kg krumpira,
300 g sira,
2 jaja,
5 žlica vrhnja,
1 žlica soli,
3 žlice kukuruznog brašna
Zamijesite tijesto od navedenih sastojaka i pustite neka se odmori. Prokuhani krumpir zgnječite kad se ohladi. Krumpiru dodajte ostale sastojke za nadjev i sve dobro promiješajte. Tijesto razvaljajte u plitki lim za pečenje tako da rubovi tijesta ostanu izvan njega. Na tijesto rasporedite nadjev, preklopite ga sa svih strana, izbodite vilicom i premažite jajem. Pecite u pećnici na 180 °C oko 30 minuta, odnosno sve dok lijepo ne porumeni.