Tijesto:
420 g oštrog brašna,
1 cijelo jaje,
100 g šećera,
280 g maslaca,
prstohvat soli,
prašak za pecivo,
2 žumanjka
Nadjev:
1000 g crnoga grožđa (direktno rodni hibrid),
250 g šećera,
malo cimeta,
nasjeckani orasi
Tijesto:
420 g oštrog brašna,
1 cijelo jaje,
100 g šećera,
280 g maslaca,
prstohvat soli,
prašak za pecivo,
2 žumanjka
Nadjev:
1000 g crnoga grožđa (direktno rodni hibrid),
250 g šećera,
malo cimeta,
nasjeckani orasi
Zamijesite tijesto i podijelite ga na dva dijela. Pustite ga da se odmori 30 minuta. Na dno lima za pečenje stavite dio tijesta. Nadjev pripremite tako da crno grožđe pomiješate sa šećerom i cimetom. Nadjev rasporedite po tijestu te ga pospite nasjeckanim orasima. Na pripremljen nadjev stavite drugi dio tijesta. Tijesto na kraju izbodite vilicom. Pecite 45 minuta na 180 °C.