Tijesto:
2 svježa kvasca,
750 g krumpira,
250 g oštrog brašna,
70 g maslaca,
3 jaja
Nadjev:
1 kg kosanog mesa,
luk,
češnjak,
papar
Tijesto:
2 svježa kvasca,
750 g krumpira,
250 g oštrog brašna,
70 g maslaca,
3 jaja
Nadjev:
1 kg kosanog mesa,
luk,
češnjak,
papar
Sve sastojke dobro zamijesite u glatko tijesto. Nakon što se tijesto digne, razvaljajte ga i narežite na kvadratiće veličine 10 x 10 cm. Buhtle napunite nadjevom koji ste prethodno napravili od kosanog mesa, preprženog luka, malo češnjaka i papra. Buhtlice složite u lim za pečenje i premažite jajem te pospite sezamom. Pripremljene buhtle ostavite da se malo dignu pa ih pecite oko 90 minuta na 180 °C.