Tijesto:
500g brašna,
prstohvat soli,
50 ml ulja,
žličica octa (po želji),
jaje,
300 ml vode
Nadjev:
2 glavice luka,
1200 g krumpira,
punomasno vrhnje,
žlica oštrog brašna,
jaje,
papar ili crvena paprika po želji,
prstohvat soli
Tijesto:
500g brašna,
prstohvat soli,
50 ml ulja,
žličica octa (po želji),
jaje,
300 ml vode
Nadjev:
2 glavice luka,
1200 g krumpira,
punomasno vrhnje,
žlica oštrog brašna,
jaje,
papar ili crvena paprika po želji,
prstohvat soli
Tijesto: Zamijesite sastojke i pustite da odstoje pa tanko razvaljajte. Premažite tijesto uljem te do polovice tijesta rasporedite pripremljen nadjev. Tijesto zarolajte i nožem režite komade veličine lima za pečenje. Pecite oko 35 minuta 180 °C.
Nadjev: 2 glavice luka sitno narežite te pržite na malo ulja da se luk malo karamelizira. Ostavite ga da se hladi i za to vrijeme naribajte oko 1200 grama oguljenog krumpira. Iscijeđeni krumpir i preprženi luk dobro izmiješajte s jednim jajem, 2 do 3 žlice punomasnog vrhnja, žlicom oštrog brašna, prstohvatom soli te po želji s malo papra ili crvene paprike.