Tijesto:
6 jaja,
200 g šećera,
100 g rastopljenog maslaca,
1 vrhnje,
1 šaka mljevenih oraha,
2 žlice ulja,
150 g kukuruznog bijelog brašna,
150 g glatkog brašna,
1 vanilin šećer,
1 prašak za pecivo,
sok i korica 3 limuna,
4 jabuke,
2 žlice maslaca
Tijesto:
6 jaja,
200 g šećera,
100 g rastopljenog maslaca,
1 vrhnje,
1 šaka mljevenih oraha,
2 žlice ulja,
150 g kukuruznog bijelog brašna,
150 g glatkog brašna,
1 vanilin šećer,
1 prašak za pecivo,
sok i korica 3 limuna,
4 jabuke,
2 žlice maslaca
Mikserom izmiješajte sve navedene sastojke u biskvit. Jabuke narežite na sitne kocke. Narezane jabuke prepržite na maslacu s 2 žlice šećera. U kalup ulijte pripremljeni biskvit te na njega posložite prepržene jabuke. Pecite u pećnici na 160 °C oko 25 minuta. Dobar tek!