500 g bučinih koštica,
500 g kukuruznog brašna,
200 g svježeg sira,
3 jaja,
100 g domaćeg maslaca,
½ glavice crvenog luka,
500 ml vrhnja,
200 do 300 ml mlijeka,
1 prašak za pecivo ili žličica sode bikarbone,
prstohvat soli
500 g bučinih koštica,
500 g kukuruznog brašna,
200 g svježeg sira,
3 jaja,
100 g domaćeg maslaca,
½ glavice crvenog luka,
500 ml vrhnja,
200 do 300 ml mlijeka,
1 prašak za pecivo ili žličica sode bikarbone,
prstohvat soli
Bučine koštice prelijte vrućim mlijekom, a maslac i nasjeckani luk popržite na tavi te dodajte brašno. Zatim dodajte sir, koštice, 3 jaja i sve dobro promiješajte. Nakon što promiješate, dodajte vrhnje i snijeg od bjelanjaka, prašak za pecivo i prstohvat soli. Namastite lim za pečenje i pecite zlijevku oko 40 minuta na 180 °C. Dobar tek!