400 g čvaraka,
400 g glatkog brašna,
2 žumanjka,
40 g kvasca,
30 ml vina,
2 žličice kumina,
200 ml vrhnja,
150 ml mlijeka,
1 do 2 žličice soli,
1 do 2 žličice papra
400 g čvaraka,
400 g glatkog brašna,
2 žumanjka,
40 g kvasca,
30 ml vina,
2 žličice kumina,
200 ml vrhnja,
150 ml mlijeka,
1 do 2 žličice soli,
1 do 2 žličice papra
U samljevene svinjske čvarke dodajte brašno, vrhnje, vino, žumanjke, kumin i rastopljeni kvasac u mlakom mlijeku. Sve dobro zamijesite pa tijesto razvaljajte na debljinu prsta te tijesto preklopite. Pustite tijesto da 30 minuta odstoji na hladnom mjestu pokriveno krpom. Nakon što tijesto odstoji ponovite postupak još jednom. Pomoću čaše ga izrežite na male okrugle kolačiće koje posložite na maslacem namazani i brašnom posuti lim. Pecite u pećnici 20 minuta na 180 °C.