Poziv za sudjelovanje na 10. manifestaciji "Babičini kolači"

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s općinom Zagorska Sela organiziraju manifestaciju Babičini kolači.
Deseta po redu manifestacija Babičini kolači održati će se 16. travnja 2016. godine u općini Zagorska Sela odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica Nada Zgorelec sa pobjedničkim autohtonim kolačem „Gostovanjsko prase“.
Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake.
Pozivaju se sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka da se prijave na 10. Babičine kolače.
Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača.
Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 10. Babičinim kolačima je do 26. veljače 2016.godine.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar.
Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu: ivanka.kuscar@kzz.hr ili putem web stranice www.babicinikolaci.com.hr ili na adresu:


KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA,

Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu,promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove,

Magistratska 1, Krapina

s naznakom „Prijava za 10. Babičine kolače“.