Priznanje Hrvatskog dizajnerskog društva za Babičini kolači 5

Lepe ti je, lepe ti je ...
... Zagorje zeeleenee, Zagorje zeleeeneee! Čestitamo Zagorcima i Babičinim kolačima (kulinarska brošura tradicionalnih zagorskih kolača) na priznanju Hrvatskog dizajnerskog društva za dizajn vizualnih komunikacija u profesionalnoj kategoriji.

Živjeli Zagorci – još jenput, čestitamo na nagradi i odluci da se napravi profi brošura za profi manifestaciju ;).

Čestitamo dakle i profićima koji su brošuru načinili; mojoj najdražoj food fotografkinji, suradnici i prijateljici Maji Danici Pečanić, Saši Stubičaru i dizajnerima Ivani Vučić i Tomislavu Jurici Kaćuniću.

Glavešine svih ostalih županija u Lijepoj nam Našoj—ugledajte se!
Vrijeme je za, kako vizualne tako i svakojake druge, promjene.

A sad malo iz PR materijala;

U sklopu otvorenja Izložbe hrvatskog dizajna 2011 u Muzeju za umjetnost i obrt protekli su tjedan dodijeljene nagrade Hrvatskog dizajnerskog društva za profesionalne i studentske kategorije: velika nagrada HDD-a, Icograda Excellence Award te Nagrada za životno djelo.

Ove su nagrade i priznanja dodijeljene unutar sedam kategorija, o čemu je odlučio ocjenjivački sud djelujući u sastavu: informacijski arhitekt Vanja Bertalan, grafički dizajner Nikola Đurek, produkt dizajner Neven Kovačić, modni dizajner i likovni umjetnik Silvio Vujičić, grafička dizajnerica Narcisa Vukojević, produkt dizajner Jure Miklavc i grafički dizajner Mirko Ilić.

Preneseno sa t-portala, blog Jelene Ive Nikolić „Sjedi i jedi”

http://sjediijedi.tportal.hr/inspiracija/215679/Lepe-ti-je-lepe-ti-je.html